telefoon

Dag en nacht bereikbaar

010 419 08 72

Hoe Het Concept Uitvaart© werkt 

Doordat wij zaken als drukwerk, repatriëring, rouwvervoer, verzorging, kleden, opbaren en het verzorgen van een thuisopbaring van een overledene in eigen beheer uitvoeren zijn wij qua dienstverlening en tarieven niet afhankelijk van derden.

De concepten zijn samengesteld door tevens het laagste tarief voor het gebruik van rouwcentrum, crematorium of begraafplaats te hanteren. 
Hierdoor kunnen wij u de concepten voor een voordelig tarief aanbieden.

Op Het Concept Uitvaart © bieden wij u tevens een 'voordeligst tarief garantie' aan voor de door ons te leveren diensten, faciliteiten, mogelijkheden en producten.

Deze garantie houdt in dat wanneer u een soortgelijk pakket van een andere aanbieder heeft ontvangen, wij dit zelfde pakket voor u uitvoeren met nog eens een extra korting van 5% op het totaalbedrag van dat pakket. (op basis van vergelijkbare diensten, faciliteiten, mogelijkheden en producten) 
Op basis van inhoud en mogelijkheden van onze concepten zijn wij dan ook het meest voordelig en bieden wij u de beste prijs/kwaliteitsverhouding aan.

Een uitvaartnota zal bij ons altijd het totaalbedrag bevatten op basis van het door u gekozen concept met een toeslag voor uw, eventuele, aanvullende wensen.

Het Concept Uitvaart bestaat uit vijf mogelijkheden voor begraven en vijf mogelijkheden voor cremeren, vastgelegd in concepten, om een uitvaart vorm te geven na een overlijden.
Om de verschillende concepten te bekijken vragen wij u hieronder een keuze te maken uit: